"Bu skor kimseyi aldatmasın, Beşiktaş'ta herkes hazır."

"Bu skor kimseyi aldatmasın, Beşiktaş'ta herkes hazır."

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş üçüncü hazırlık maçını bugün CSKA Moskova ile yaptı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Slovokya kampında sonra Avusturya kampında çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, Avusturya'daki ikinci hazırlık maçında CSKA Moskova ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş sahaya; Fabri, Gökhan, Mitrovic, Necip, Caner, Medel, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Babel ve Larin 11'i ile çıktı.

8. dakika Tolgay'ın ceza sahası dışından çektiği harika şutla siyah beyazlılar 1-0 öne geçti.  15. dakika Chalov attığı golle duruma eşitlik getirdi. 27. dakika Gordyushenko, Moskova'yı öne geçiren golünü attı. İlk yarı Moskova'nın 1-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının başlarında Beşiktaş'tan Matej Mitrovic kendi kalesinin ağlarına gönderdiği golle durum 1-3 oldu. 75. dakika Moskova'dan Efremov'un golü ile skor 1-4 oldu. Karşılaşma bu skorla tamamlandı

Milliyet gazetesindan Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın hazırlık karşılaşmasını şöyle değerlendirdi:

"Beşiktaş ikinci hazırlık maçını Moskova ile oynadı. Skor 4-1. Şenol Güneş'in istemediği bir skor bu. Oyuncularında istemediği bir skor. Fakat skor üzerinden maçı değrlendirmeyi bir kenara bırakırsak, Beşiktaş gol pozisyonlarına girdi. Caner'in topu direkten döndü. Gökhan Gönül'ün de aynı şekilde. Bu gibi şanssızlıklar oldu. Eğer bu pozisyonlar gol olsa Beşiktaş belki o geri dönüşü sağlayabilirdi.Şunu belirtmekte yarar var; Beşiktaş maça iyi başlamıştı. 8. dakika Tolgay'ın golü ki bu golü Guti ayakta alkışladı...Bu gole olan saygısını gösterdi. Gerçketen güzel bir görüntüydü. Şunu dile getirmekte yarar var. Beşiktaş, Gökhan Töre ile Tolgay ile Oğuzhan ile ve Medel ile pas oyunuyla 2 sene önceki Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı görüntüsünü verdiler. Bu skor kimseyi aldatmasın, Beşiktaş'ta herkes hazır. Geriye sadece Güneş'in taşları nereye koyacağı kalıyor. Şenol Güneş zaten sezon başlayınca taşları doğru yerine koyacaktır."