"Burak, 40 yaşına kadar Beşiktaş'ta oynar"

"Burak, 40 yaşına kadar Beşiktaş'ta oynar"

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'taki performansı, taraflı tarafsız herkesi memmun etti. Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ da Burak Yılmaz'ın performansını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Serdar Sarıdağ'ın Skorer TV'deki açıklamaları şöyle:

"Burak Yılmaz, sezon başı gelseydi işler değişirdi. Beşiktaş yönetimi artık bu düşünceden vazgeçmeli. Burak, 40 yaşına kadar Beşiktaş'ta oynar. Mükemmel bir profesyonel. Burak Yılmaz, çok istekli çok hırslı. Allah, Burak Yılmaz'a yardım etti. Gol atamasaydı, Beşiktaş'ta kötü senaryolar olacaktı."

"Beşiktaş'ta yönetim transfer görüşmeleri yapıyor. Yabancı basında, sol bek ve sağ bek mevki için haberler çıkıyor. Takımdan ilk gidecek isim kesin olarak Adriano. Larin'in ise kiralık olarak gönderileceği gündemde. Ayrıca Porto, Quaresma'yı kolay kolay almaz."

"Burak Yılmaz'ın olması, Caner Erkin'in cezadan dönecek olması ve hamle oyuncusu olarak Kagawa'nın oluşu, Beşiktaş'ı Ankaragücü karşısında ağır favori yapıyor."

"Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Ama Lucescu konusunda ağır baskı var. Lucescu, iletişim konusunda çok sıkıntılı. Bunu verdiği demeçlerinde görüyoruz."