Burak Yılmaz: ''Beşiktaş'tan ayrılmam gerekliydi''

Burak Yılmaz: ''Beşiktaş'tan ayrılmam gerekliydi''

Beşiktaş'tan Fransa'nın Lille ekibine giden Burak Yılmaz, futbol hayatında yaşadığı en büyük şoku açıkladı. Milli golcü, siyah beyazlı kulüpten ayrılma süreciyle ilgili de konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan Fransa'nın Lille ekibine giden Burak Yılmaz, Fanatik'e verdiği röportajda futbol hayatında yaşadığı en büyük şoku ve siyah beyazlı kulüpten ayrılma sürecini açıkladı. Yılmaz, ''Futbol hayatımdaki en büyük şoku 21 yaşındayken Beşiktaş'tan gönderildiğimi öğrendiğimde yaşamıştım. O haberi televizyondan öğrenmiştim. Benim için zor olmuştu.'' dedi.

Beşiktaş'tan ayrılma süreciyle ilgili de konuşan milli golcü, ''Beşiktaş'tan ayrılmam gerekliydi. Oynadığım oyundan çok aldığım ücret konuşulmaya başlanmıştı. Sayın başkanımız benden ücretimi ödemekle ilgili süre istedi. Bizi mahkemeye verme Burak dedi. Ben de tabii ki başkanım dedim. O dönemde kulübüme bu şekilde destek oldum. Ayrılık, her iki taraf için de hayırlı oldu. Şu an Beşiktaş'ı zevkle izliyorum. Onlar da beni zevkle izliyorlardır. Çok iyi futbol oynuyorlar, çok iyi hocaları var. Onlara da başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Burak Yılmaz: ''Beşiktaş'ı şampiyonluk yolunda rakiplerinden bir adım önde görüyorum. Bana sorarsanız en iyi kadro da Beşiktaş'ta. Larin'den böyle bir patlamayı zaten bekliyorduk. Umarım böyle devam ederler. Sakatlanmazlar umarım. Nazar değmesin.'' diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :