Burak Yılmaz o golü anlattı: "Adem'e dedim ki..."

Burak Yılmaz o golü anlattı: "Adem'e dedim ki..."

Süper Lig’de 29. haftanın kapanış maçında bu akşam Beşiktaş, Sivasspor'a konuk oldu. Siyah - beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından attığı muhteşem golü anlatan Burak Yılmaz şunları söyledi:

"Tolgahan'a teşekkür ediyorum. Sivasspor'un kaptanı, mağlup olunca tebrik etmeyi de biliyor, aslan gibi bir kardeşimiz. Ufak bir ışık varsa, bu ışığın peşinde gidiyoruz. Bugün kazanıp lidere yaklaşmak istiyorduk. Çok karıştı üst taraf, biz sadece kazanmak istiyoruz. Şenol hoca Adem ile beni yazıyor frikiklerde. Biraz uzaktı frikik, Adem'e ben vurayım, uzak dedim. Tolgahan'a baktım, yakın köşeye vuracağımı sandı ve yakın köşeye 2 kişiyi koydu. Ben de görmediği için uzak köşeye vurdum. Tuzağa düştü diyelim kardeşim. Takım olarak yükselen bir grafiğimiz var. Artık takım olduk diyebiliriz. Kimin ne yaptığını biliyoruz. Ben atıyorum, Beşiktaş kazanıyor diye bir şey yok. Bazen ben atmıyorum, başkaları atıyor. Biz bir takımız, goller bana nasip oluyor. İnşallah böyle devam eder." dedi.

Burak Yılmaz, devre arasında kafasına atılan çakmak ve sarı kart sınırında olması için de "Başıma çakmak gelmedi, çakmak attılar. Kanama var. Önemli değil ya, hep oluyor. Söyledikleri sözler falan, insan kendinden bilirmiş. Hakemler de benim sarı kart sınırında olduğumu biliyordur. Göreceksiniz, Ankaragücü'ne karşı en uyumlu maçımı oynayacağım." diye konuştu.

Etiketler :