Burak Yılmaz'ın aldığı ücrete golcü bulunamıyor

Burak Yılmaz'ın aldığı ücrete golcü bulunamıyor

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı gönderdi. Ancak golcü ismin aldığı ücrete yeni bir santrafor bulmakta zorlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, santrafor oyuncusu arıyor. Ancak siyah beyazlılar, Türk Milli Takımı’nın santraforunu bedava Lille takımına gönderdi. Herkes yönetici olduğu dönemde Beşiktaş’a döneceği haberleri çıktığında ''Öyle bir futbolcu tanımıyorum'' diyen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Burak’ı daha ilk günden istemediği, yolladığı yönündeydi.

Ancak gelen bilgilere göre Sergen Yalçın’ın sildiği ilk oyuncunun Burak Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Sergen Yalçın'ın ''sırtı kaleye dönük, top indirecek, takımı önde tutan büyük takım forveti istiyorum'' diyerek Burak Yılmaz’ın üzerini çizdi. Ayrıca Burak Yılmaz’ın yıllık 2.7 milyon Euro’luk maliyetinden de bahsederek, ''35 yaşındaki oyuncuya bu rakam verilmez'' dediği bildirildi.

Sergen’in Burak Yılmaz’ın kalması için, “1.5 milyon euro’ya düşerse kalsın. Yoksa o paraya daha iyisini buluruz” dediği iddia edildi.

Burak Yılmaz: ''Benim maaşımın yarısına 10 tane forvet alıyorlardı''

Ancak gelinen süreçte Burak Yılmaz’an edilen 2.7 milyon Euro’luk kârla herhangi bir oyuncu alınamadı... Ancak 35 yaşındaki Papiss Cisse ile kariyeri kronik hastalığı nedeniyle bitme noktasına gelen Aboubakar bu rakamın altında oynamayı kabul etti. Nikola Kalinic 2.5 milyon Euro’nun altına inmezken Sırp oyuncu için Atletico Madrid’e 1.5+2.5 milyon Euro ödenmesi de gerekiyor. Aynı şekilde Ze Luis’e de, 2 milyon Euro maaş 2+7 milyon Euro da bonservis verilmesi şart.

Burak Yılmaz hiçbir zaman Beşiktaş aleyhine konuşmama taraftarı. Ancak milli takım kampı sırasında bu konu gündeme geldiğinde, ''Biz Türk oyuncuların aldığı paralar gözlerine batıyor. Benim aldığım paranın yarısına en az 10 tane forvet alıyorlardı...'' dediği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Etiketler :