Burak’tan tek başına kamp! Derbiye yetişmek adına adeta kendisini tesislere kapattı

Burak’tan tek başına kamp! Derbiye yetişmek adına adeta kendisini tesislere kapattı

Kaptan Burak Yılmaz, derbiye yetişmek adına adeta kendisini tesislere kapattı. Sabah 09.00'da Ümraniye'ye gelen golcü futbolcu, önce masaj yaptırıyor, ardından tedavi görüyor. Toplu ve topsuz çalışma sonrası akşam saat 20.00'de evinin yolunu tutuyor

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta sağ alt baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle Malatya'da takımdan ayrı kalan Burak Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilmek için yoğun mesai yapıyor. Takım idmanları akşam 18.00'de başlamasına rağmen sabah 09.00'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen 35 yaşındaki futbolcu, önce masaj yaptırıyor, ardından tedavi görüyor. Kaptan, 18.00'deki takım idmanıyla birlikte fizyoterapist eşliğinde toplu ve topsuz çalışmalarını sürdürüyor.

ARKADAŞLARIMI YALNIZ BIRAKAMAM

Sağlık ekibi de akşam saat 20.00'de evinin yolunu tutan Burak için Gökhan Gönül'de olduğu gibi çeşitli tedaviler uygulayarak sakatlık problemini çözmeye çalışıyor. Golcü oyuncu, yakın çevresiyle sohbetlerinde "Derbiyi kazanmamız gerekiyor. Ligi üçüncü bitirmemiz lazım. Takım arkadaşlarımı bu kritik haftada yalnız bırakamam. Ne pahasına olursa olsun oynamalıyım" ifadelerini kullanarak düşüncelerini dile getiriyor. Bu arada Burak, dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)