"Buraya oturmaya değil, oynamaya geldim. Aldığım parayı hak etmeliyim”

"Buraya oturmaya değil, oynamaya geldim. Aldığım parayı hak etmeliyim”

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida geçtiğimiz günlerde Juventus’ta forma giyen yakın arkadaşı Mandzukic’i İstanbul’da ağırladı.

Ajans Beşiktaş - Habertürk Spor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; transferi için uzun uğraşlar verilen ve devre arasında Dinamo Kiev’den kadroya dahil edilen Domagoj Vida, yeteri kadar şans bulamamaktan dertli. Milli Takım kampına katılmadan önce dünyaca ünlü yıldız Mario Mandzukic’i ağırlayan Vida’nın, Siyah-Beyazlı takımdaki durumunu merak eden arkadaşına ilginç yanıtlar verdiği ortaya çıktı.

İstanbul turuna ikilinin yakın arkadaşı Azem Haydaroğlu da katılırken Vida’nın Şenol Güneş’in çok farklı bir teknik adam olduğunu söylediği ve “Hakikaten çok deneyimli bir çalıştırıcı. Oyuncunun dilinden anlayan bir hocamız var. Her futbolcu oynamak ister ben de sürekli oynamak istiyorum. Demek ki benim de eksiklerim var. Bunu gidermeliyim. Hem Beşiktaş için hem de Milli Takım için hazır olmalıyım. Bu da sık sık oynayarak olur. Buraya oturmaya değil oynamaya geldim. Aldığım parayı hak etmeliyim, bu nedenle üzgünüm” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

EVİNE SPOR SALONU KURDU

Öte yandan Domagoj Vida’nın eksiklerini kapatmak ve kendisini daha iyi bir seviyeye getirmek için kondisyoner ve fizyoterapistini 14 günlüğüne İstanbul’a çağırdığı belirtildi. Özel çalışmalar ile kuvvet depolayan deneyimli stoperin evinin bir odasını özel salona çevirdiği ve bunun için de yüksek kapasiteli aletler aldığı öğrenildi.

Etiketler :