"Büyükelçimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz"

"Büyükelçimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz"

Beşiktaş, Çin Halk Cumhuriyeti'nin 68. Milli Gününü kutladı. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Dünyada 100 milyon Beşiktaş taraftarı hedefi ile bu yaz Çin’e bir seyahat gerçekleştiren ve bir özel maç yapan Beşiktaş JK, Çin ile başlattığı globalleşme projesine hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda yoluna devam eden Beşiktaş, Çin Halk Cumhuriyeti'nin 68. Milli Gününü kutladı. Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi YU Hongyang ve beraberindeki heyet Beşiktaş-Trabzonspor maçını izlemek için Vodafone Park'a geldi.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, konuyla ilgili basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu: "Taraftar sayımızı artırmak amacıyla bir politikamız var. İlk adımı da Çin'e giderek başlattık. Çin'de de iyi ilgi gördüğümüzü düşünüyoruz. Bunu da geliştirmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bugün Çin belki yarın Hindistan... Bugün de Çin'in Cumhuriyet Bayramı, böyle bir günde büyükelçimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bizi gerçekten keyiflendirdiler. Biz de kendilerine ve tüm Çin halkına uzun ömürler diliyoruz"

Etiketler :