Çakar'dan Aziz Yıldırım'a: "Önceden efsaneydin, şimdi meze yaptılar seni"

Çakar'dan Aziz Yıldırım'a: "Önceden efsaneydin, şimdi meze yaptılar seni"

Son Divan Kurulu toplantısının büyük bölümünü Beşiktaş'a ayıran F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Ahmet Çakar'dan ağır sözler...

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştiren sözler söyledi:

"Bir efsaneyken şimdi ne haldesin? 1998 yılından bu yana neler neler yaptın. Ama bu akşam meze oldun. Beşiktaş taraftarına meze oldun. Artık adamlar sana hakaret bile etmeden ağır ironiyle seni meze yapıyor. Bu geceki çoşkunun mimarı Fikret Orman değil, Şenol Güneş değil, güzel hava değil, Cumartesi günü yaptığı açıklamalarla Beşiktaş'ı, Quaresma'yı ateşleyen Aziz Yıldırım'dır. Ben yazımda "askerden yeni gelmiş çocuk gibi oynadı" yazdım. Beşiktaş bu akşam coşkusu, isteği sanki Şampiyonlar Ligi'ni kazanacakmış gibi oynadılar. İşte bunun mimarı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dır. Bugün 40 bin Beşiktaş taraftarı hakaret etmeden Aziz Yıldırım'ı meze yaptı. Artık Fenerbahçe için şampiyonluk çok zor. İkincilik de zor. Üçüncü olabilir, dördüncü olabilir. Artık herkes kendine çekidüzen versin. Beşiktaş bu gece 5 yaptı, 8 de olurdu. Ben birkaç ay önce söylemiştim "İster misiniz Beşiktaş akr topuyla şampiyonluk kutlasın?" Mart ayında şampiyon olur anlamında demiştim. Kadro kalitesine, oyununa bakıp artık Beşiktaş'ın şampiyonluğu kaybetmesi çok zordur."

Etiketler :