"Caner, Necip ve Medel’e ayrı bir parantez açmak lazım"

"Caner, Necip ve Medel’e ayrı bir parantez açmak lazım"

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Gökhan Dinç, Beşiktaş'ın Göztepe'yi 5-1 yendiği maçı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Göztepe'yi 5-1 ile geçerken goller sırasıyla Anderson Talisca, Gary Medel, Dusko Tosic, Cyle Larin ve Ryan Babel'den geldi. Beşiktaş, bu galibiyet ile puanını 56'ya çıkardı ve zirve takibini sürdürdü.

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Gökhan Dinç, mücadeleyi kaleme aldı;

"BEŞİKTAŞ ligin en geniş kadrosuna sahip olmanın avantajını iyi kullandı. Düşünsenize takımın yarısından fazlası yok, ideal kadro ile en son lig maçında ne zaman oynadı diye hatırlayan yok. Buna rağmen kazanmaya devam eden bir takım var sahada. Bunun adı üst üste üçüncü kez şampiyonluğun inadı. Bu inat son haftaya kadar devam ederse süper olur. Daha süperi gelecek hafta Quaresma’nın dönüyor olması. Dönsün de insanlar Lens kâbusundan kurtulsun.

BEŞİKTAŞ’IN Atiba-Oğuzhan Özyakup ikilisinden mahrum kaldığı haftada, yerlerine oynayan Medel-Necip Uysal ikilisi işini çok iyi yaptı. Gökhan’ın son anda sakatlanması nedeniyle tercihi bu yönde kullanan Şenol hoca, neredeyse Ziraat Türkiye kupası kadrosu ile kazanmanın haklı keyfini sürecektir. Olmayacak işlerin olduğu haftalarda Beşiktaş tek mağlubiyetini Başakşehir karşısında aldı. Beşiktaş içerde oynadığı son iki maçı da kazandı. Şimdi sıra zorlu Akhisar deplasmanı var. Ancak cezalı tüm oyuncuların da cezası bitiyor. Bu da demek oluyor ki Şenol hoca uzun zaman sonra istediği kadroyu, zorunlu tercihler olmadan sahaya sürecek demek. Bu da bize harika bir maç izlettirecek.

DÜN gece için Caner, Necip ve Medel’e ayrı bir parantez açmak lazım. Ne zaman neresi olursa olsun forma giyen, giymediği zaman da sıkıntı çıkarmayan Beşiktaş’ın çocuğu Necip, kendisini için türetilen her lakabı hak eden Medel ve gidiş-gelişlerini izlemekten bizim yorulduğumuz Caner beni mest etti. 

NE KADAR KOLAY!

KARŞILAŞMADAN önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Demba Ba açıklamalarına yapılan yorumları görünce gerçekten şaşkına döndüm. İnsanları ne kadar kolay karaktersiz, hain yapıyorsunuz beyler. Maç satmak bu kadar kolay mı? Üstelik bu yorumları yapanlar, kendi geçmişlerinden bihaber. Hemen hemen her büyük kulüp başkanı veya hocası, rakip takımların oyuncuları ile ilgili buna benzer veya bundan daha net mesajlar vermişken, insanları hainlikle suçlamak komik. Bu kadar kolay insan harcamayın beyler."

Etiketler :