Carlos Carvalhal Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırdı!

Carlos Carvalhal Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırdı!

Küme düşme hattındayken aldığı Swansea City'i adeta yeniden dirilten Carlos Carvalhal, İngiliz basınına konuştu. Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in eski teknik direktörü, Siyah Beyazlı ekipten övgüyle bahsetti.

Ajans Beşiktaş - Premier Lig'den düşmesine kesin gözüyle bakılan Swansea City'i adeta yeniden dirilten Carlos Carvalhal, yakaladığı çıkışla İngiliz basınında en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in eski antrenörü, Ada basınından Daily Mirror'a konuşurken birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Carvalhal, Türkiye'deki günlerine yönelik bir soruya "Beşiktaş taraftarları inanılmazdı. Onların enerjisi bambaşka." şeklinde yanıt vererek Siyah Beyazlı taraftara övgüler yağdırdı.

Portekizli teknik adam, "Bir defasında stattaki 32 bin kişi aynı anda zıplayıp tezahürat yapıyordu. Yarattıkları titreşimi zeminden hissediyordunuz. O an düşündüm ki burada çalışmak için para alıyorum ama o hissi yaşamak için her şeyimi feda ederdim." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :