Çebi'den oyunculara: "Şampiyon yapacaksınız!"

Çebi'den oyunculara: "Şampiyon yapacaksınız!"

Ankaragücü beraberliği ve ortaya konan futboldan sonra moraller bozulmuştu. Başkan Ahmet Nur Çebi oyuncularla yaptığı konuşmada "Size inanıyoruz. Bizi şampiyon yapacaksınız" dedi

Ajans Beşiktaş - Göreve geldiği günden bu yana kriz durumlarındaki manevralarıyla takım üzerinde olumlu etkiler bırakan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi dün yine mesaideydi. Uzun süredir karşılaşmalardan önce takımı tesislerden uğurlamayı gelenek hâline getiren siyah beyazlıların patronu dün de Ümraniye'deydi. Takımın antrenmanı öncesinde önce teknik direktör Sergen Yalçın'la görüşen Başkan Çebi, daha sonra futbolculara bir konuşma yaparak moral verdi.

Bütün avantajların kendilerinde olduğunu söyleyen siyah beyazlı kulübün başkanı, "Sezon başında farklı bir şekilde lider olarak kalan haftalara gireceğiz deseydik bize inanmazlardı. Ama geldiğimiz noktada durum bu. Ligde en iyi futbolu oynayan sizsiniz. Sizden iyi bir takım yok. Buraya birlikte geldik, şimdi bizi şampiyon yapacak olan sizsiniz ve başaracaksınız" sözlerini kullandı. Oldukça morallenen siyah beyazlı futbolcular Başkan'ın bu sözlerine alkışlarla karşılık verdi. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)