Cem Dizdar: "Beşiktaş'a teşekkür ederim. 1 hafta sonra belgeleri incelemek için Beşiktaş Kulübü'ne gideceğim"

Cem Dizdar: "Beşiktaş'a teşekkür ederim. 1 hafta sonra belgeleri incelemek için Beşiktaş Kulübü'ne gideceğim"

Cem Dizdar, Atınç'ın Leipzig'e transferi ile ilgili bazı sözler sarfetmiş, Beşiktaş ise resmi sitesinden cevap vermişti.

Ajans Beşiktaş - Cem Dizdar, Spor Manşet programında Beşiktaş'ın kendisine verdiği yanıtla ilgili konuştu. Dizdar, "Beşiktaş Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum. Bir gazeteciye böyle bir olanak sağlanıyor. Tedirgin olacağım gibi görünüyor ama öyle değil. Nihayet söylediğim şeylerin karşılığını aldım. Gerçekten teşekkür ediyorum. Candaş Tolga'ya özel olarak teşekkür ediyorum. Çok heyecanlandım. Gazeteci motivasyonuna ulaştım tekrardan. Bilmediğim bir konu. Bu konuda da hazırlığımı yaptım. Akademide, finans sektöründe bana yardım edeceğini düşündüğüm kişileri oluşturdum. 1 hafta buna çalışacağım. 1 hafta sonra belgeleri kontrol etmeye gideceğim.

İyi bir şey oldu. Bir Beşiktaş taraftarı olarak söylemek gerekirse bunu Beşiktaş'ın yapmış olması büyük bir şey. Duruş böyle bir şeydir. Mali kriterleri aşmak için dünyada çeşitli formüller bulunuyor. Ne mutlu ki Beşiktaş yöneticilerine. Her takımda bu böyle olmalıdır. Kolay değil bu ama çalışacağım. Sonucu hayırlı olacaktır. Gerçekten kıymetli oldu. Çok heyecanlandım. Ben Beşiktaş'ı eleştirmiyorum. Her takıma söylüyorum. Leipzig 2 milyonluk teklifle gelseydi Beşiktaş Atınç'ı veremeyecek miydi? Niye 6 milyon? Olayların incelenmesinde bir sıkıntı yok. Merak eden arkadaşları haberdar edeceğim. Bu konuyla ilgili bir blog bile açabilirim."

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.
Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :