Cenk formayı geri alıyor

Cenk formayı geri alıyor

Kara Kartal’ın yükselen değeri Cenk Tosun, Beşiktaş’ın yarın akşam Vodafone Park’ta Konyaspor’u ağırlayacağı mücadeleye ilk 11’de çıkacak. Porto maçının kahramanı olan 26 yaşındaki futbolcu, 1 haftalık ara sonrasında ligde formasına geri dönecek.

Ajans Beşiktaş - Devler Ligi’nde ilk haftayı 3-1’lik Porto galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da bu mücadelenin yıldızı, Cenk Tosun olmuştu. 32 metreden yaptığı muhteşem vuruşla Mavi-Beyazlılar’ın dünyaca ünlü file bekçisi İker Casillas’ı avlamayı başaran 26 yaşındaki futbolcu, yarın oynanacak Konyaspor karşılaşmasında da sahada olacak.

Portekiz’de yoğun bir 90 dakika geçirdiği için teknik direktör Şenol Güneş’in dinlendirme talebine olumsuz yanıt veren milli futbolcu, hocasına Yeşil-Beyazlılar karşısında ilk 11’de yer alabilecek formda olduğunu ilettiği bildirildi.

Gollere devam peşinde

Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta mücadelesinde Karabükspor’la oynanan karşılaşmayı, yedek kulübesinde tamamlayan yıldız futbolcu, gollerine ligde de kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor. Takım çalışmalarında ortaya koyduğu hırslı futbolla dikkat çeken Tosun, yarın Vodafone Park’taki mücadelede takımın en önemli hücum silahı olacak. Ligde bu sezon 3 mücadelede forma giyen Tosun, 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. (Fanatik)

Etiketler :