Cenk-Negredo tesellisi

Cenk-Negredo tesellisi

Şenol Güneş, Konya yenilgisinin uyarı olduğunu ifade etti. Cenk ile Negredo’nun uyumundan memnun kalan deneyimli hocanın, Vodafone Park’ta iki golcüyü birlikte oynatacağı belirtildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konya’ya  2-1 yenildikleri Turkcell Süper Kupa maçının kendileri için önemli bir uyarı olduğunu vurguladı.
 
Yapılan hataları maçın hemen ardından oyuncularına anlatan deneyimli hocanın, “Savunmada bize yakışmayacak hatalar oldu. Hücumda da yeteri kadar üretkenlik sağlayamadık. Bu konuda hafta içinde daha fazla çalışmamız gerekiyor” diye konuştuğu aktarıldı.Şenol Güneş’in, Cenk Tosun ile yeni transfer Alvaro Negredo’nun yakaladığı uyumdan memnun kaldığı belirtildi. Aboubakar sonrası hücumda yeni bir yapılanmaya giden Güneş, Cenk’in attığı gole ayrıca önem veriyor. Deneyimli teknik adam özellikle Vodafone Park’ta oynanacak iç saha maçlarında uyum sürecinin kısa süre içinde atlatılması durumunda Cenk-Negredo ikilisini birlikte oynatmayı planlıyor.
 
Şenol Güneş’in maçta kaydettiği notlar arasında Caner Erkin’in de önemli bir yer tuttuğu öğrenildi. İyi bir kamp dönemi geçiren Caner’in özellikle hücum aksiyonlarında iyi işler çıkarması kendisine ilk 11 yolunu açtı. Teknik heyetin, Cenk Tosun’un golünde büyük pay sahibi olan ve etkili bindirmeler yapan milli futbolcuya ilerleyen dönemlerde hem sol bek hem de sol kanatta görev vermeyi düşündüğü ifade edildi. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)

Etiketler :