“Cenk Tosun, bizler için güzel bir örnek”

“Cenk Tosun, bizler için güzel bir örnek”

Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında Trabzonspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Aytaç Kara, kendisini yeniden kanıtlamak için Malatya temsilcisine transfer olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor'a katkı sağlamak istediğini aktaran 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, daha önce formasını giydiği A Milli Takım'a yeniden gitmenin hedefleri arasında olduğuna değinerek, 

İngiltere'nin Everton takımına Türkiye'den rekor bonservis bedeliyle transfer olan milli oyuncu Cenk Tosun'un Türk futbolculara örnek olması gerektiğini belirtti.

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcu, Cenk'in başarısının tesadüf olmadığını anlatarak, "Bizler için güzel bir örnek. Bütün Türk kardeşlerim, arkadaşlarım bunu görüyor. Herkesin örnek alması lazım. Kendisi zoru başardı. Kaliteli bir futbolcu. Allah yardımcısı olsun." diye konuştu.

Yabancı oyuncu kontenjanıyla ilgili görüşlerini aktaran Aytaç Kara, "Yabancı oyuncu sınırı tartışılıyor ama bizim takım en fazla Türk futbolcunun oynadığı ekiplerden biri. Demek ki kaliteli olunca Türkler sahada olabiliyor. Benim hiçbir zaman öyle bir sıkıntım yok. İyi futbolcu kendini her zaman belli eder. Bence yabancı sınırı A Milli Takım ile ilgili bir sorun değil." diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :