Cenk Tosun: "Buralara gelmek için çok çalıştım."

Cenk Tosun: "Buralara gelmek için çok çalıştım."

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - A Spor'a özel açıklamlarda bulunan Beşiktaş'ın yıldız forveti Cenk Tosun yılın en iyi çıkış yapan futbolcusunu seçti. Yılın en iyi teknik adamı sorusunu cevaplandıran Tosun, Şampiyonlar Ligi performanslarını da değerlendirdi. İşte tüm açıklamaları...

"Bence yılın olayı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıkmamızdı. Çünkü 2 senedir şampiyon oluyoruz. Geçen sene gruplardan kılpayı devam edemedik. Bu sene onu gerçekleştirdik ve rekor yaparak gerçekleştirdik. Namağlup olarak ikinci tura geçtik. Oyüzden bence senenin en büyük olayı buydu diyebiliriz."

"Gerçekten ben hep 1 dakika bile oynasam 5 dakikada oynasam elimden geleni her zaman yapmaya çalışıyorum. Şu anda onun ekmeğini yiyiyorum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Beşiktaş gibi büyük bir camianın ilk 11 oyuncusu olmam benim için ayrı mutluluk verici. "

"Yılın çıkış yapan futbolcusu bence Yusuf Yazıcı. Gerçekten bu sene büyük futbol oynuyor. Cengiz Üneri de söyleyebilirim Roma'da çok az şans buluyor ama daha çok genç önü çok parlak biri."

Yılın teknik direktörü için konuşan Tosun "Tamer Tuna'yı söyleyebilirim. Başakşehir'in futbolunu çok beğeniyorum Abdullah Avcı'yı söyleyebilirim. Ama bizim hoca gerçekten 2017'de de bence yılın hocası diye ben bizim hocamızı görüyorum." dedi.

Etiketler :