Cenk Tosun: "Hocamız devre arasında gerekenleri söyledi"

Cenk Tosun: "Hocamız devre arasında gerekenleri söyledi"

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında Monaco ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar sahadan 2-1 galip ayrıldı. Cenk Tosun maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Zorlu mücadeleyi Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetti. Beşiktaş rakibini Cenk Tosun'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Monaco'nun tek golü Falcao'dan geldi.

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Cenk Tosun şunları söyledi: Takımın performansı üst düzeydi. Herkes yüzde yüz konsantre olmuştu. Maalesef ilk ataklarında golü yedik. Ama çok zaman geçmeden beraberliği bulduk. Devre arasında hoca gerekenleri söyledi. 90 dakikaya bakacak olursak hakettiğimizi söyleyebilirim.

Ben bireysel çalışıyorum. Takım arkadaşlarımla çok çalışıyorum. İdmanlardan sonra ekstra çalışmaya devam ediyorum. Yine demiştim, daha iyi olmadığım yönlerimi geliştirmeye çalışıyorum. Takımıma faydalı olmak istiyorum. İyi çalıştığımı düşünüyorum. Gruptan lider çıkmak istiyoruz. Hedefimiz bu. Maç maç bakıyoruz. 1 puan yetecek gibi gözüküyor. Ama her maça 3 puan için çıkacağız."