"Cenk Tosun ocak ayında Beşiktaş'a transfer olmayı bekliyor"

"Cenk Tosun ocak ayında Beşiktaş'a transfer olmayı bekliyor"

Türk basınında son günlerde çokca yazılan iddia yabancı basında da dillendirilmeye başlandı.

Ajans Beşiktaş | Dış Haber - İngiltere’de yayın yapan futbol radyosu Talk Sport'un internet sitesinde Cenk Tosun ile ilgili önemli bir iddia yer aldı. Sitedeki haberde, "Cenk Tosun, ocak ayında yeniden Beşiktaş'a transfer olmayı bekliyor" ifadeleri kullanıldı.

Vagner Love, Larin ve Mustafa Pektemek'ten yeterli performansı elde edemeyen Kartal, eski golcüsünü devre arasında kiralamaya kararlı olduğunu önceki günlerde Türk basınının iddias olarak vermiştik.

Everton'un devre arasında Gabriel Barbosa'yı transfer etmek istediği yönündeki haberler, Cenk'in Beşiktaş'a geri döneceği iddialarını güçlendiriyor. (İngiliz ekibinin ara transferde Inter’den Santos’a kiralık verilen Gabriel Barbosa’yı 30 milyon euro karşılığında renklerine bağlama ihtimali var)

Öte yandan iddialar Cenk'in de eski kulübü Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği, yönetim ve Şenol Güneş’in de transferine en sıcak baktığı isim olduğu yönünde.

Akşam gazetesi önceki günkü haberinde Everton’dan oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması ve daha sonra gelişmelere göre yol haritası belirlenmesi fikrinin ön planda olduğunu yazmıştı.

Ayrıca 9 maçta 6 gol atan 21 yaşındaki Richarlison’un ilk 11’de sürekli oynaması için Teknik Direktör Silva’ya kamuoyundan yoğun baskı var. 

Etiketler :