Cenk Tosun yeniden Beşiktaş'ta iddiası

Cenk Tosun yeniden Beşiktaş'ta iddiası

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'tan Premier Lig ekibi Everton'a rekor bir ücret ile transfer olan milli golcü Cenk Tosun yaşadığı sakatlıklardan sonra kadroda şans bulamıyor. Tecrübeli golcünün yeniden Beşiktaş'a döneceği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Şenol Güneş döneminde gösterdiği harika performans ile hem siyah beyazlıların hem de milli takımın vazgeçilmez ismi olan Cenk Tosun, rekor bir ücret ile Premier Lig'in kötü takımlarından Everton'a imza atmıştı. İlk sezonda forma şansı bulan milli golcü daha sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gözden düştü. Cenk Tosun'un yeniden Süper Lig'e döneceği iddia edildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Everton forması giyen Cenk Tosun, atlattığı sakatlığının ardından zaman zaman forma şansı bulsa da Premier Lig'den ayrılmaya karar verdi. Golcü oyuncunun sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor.

YENİDEN BEŞİKTAŞ'TA

Star'ın haberine göre; 31 yaşındaki oyuncu kariyerine Türkiye'de devam etme kararı aldı. Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşmaya varan Cenk Tosun'a yıllık 1.6 milyon Euro teklifte bulunuldu. Golcü futbolcu sezon sonunda yeniden Beşiktaş'a dönecek.

ÇOK AĞIR SAKATLIK GEÇİRDİ

 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'a dönen Cenk Tosun siyah beyazlıların Erzurumspor ile deplasmanda karşılaştığı maçta ağır bir sakatlık geçirmişti. Sezonu kapatan milli futbolcu Everton'a dönmüş ve yeni yeni forma şansı bulmuştu.

SADECE 3 MAÇ FORMA GİYDİ

 

Golcü futbolcu Everton'da bu sezon sadece 3 maçta forma giydi ve karşılaşmaların tümünde de sonradan oyuna dahil oldu. Cenk, gol ya da asist yapamadı.

4 KUPA KAZANDI

 

Milli futbolcu Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde 3 Süper Lig şampiyonluğu bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 30 yaşındaki golcü Beşiktaş kariyerinde 146 maça çıkarken, 67 gol ve 14 asistlik bir performans sergiledi.