Cenk Tosun'un satışı için tek şart!

Cenk Tosun'un satışı için tek şart!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşen Şenol Güneş, Cenk Tosun'un elden çıkarılmasına teknik açıdan karşı olduğunu bildirdi.

Ajans Beşiktaş - Devre arası transfer dönemi başlamadan şimdiden bu alanda en fazla konuşulan kulüp haline gelen son şampiyon Beşiktaş'ta, 2018 yılının ilk günlerinde önemli adımlar atılacak.

Hırvat stoper Domagoj Vida'yı bonservis ödemeden renklerine bağlayarak ilk hamlesine resmiyet kazarından siyah-beyazlı yönetim, diğer planların hayata geçmesi adına Cenk Tosun için İngiliz kulüpleriyle masaya oturacak.

Premier Lig ekipleri Everton, Newcastle United ve Cyrstal Palace'ın yönetimleriyle ön görüşmeler yapan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş'ten, Cenk Tosun'un olası satışı konusunda şartlı onay aldı.

Önceki gün Başkan Fikret Orman ile bir araya gelen başarılı hocanın, Şampiyonlar Ligi'nde yarışmaları nedeniyle ideal kadrodan herhangi bir oyuncunun gitmesine teknik olarak onay vermediği belirlendi. Ancak Güneş'in maddi olarak kulüp menfatlerine uygun bir teklifte son kararı yönetime bırakabileceğini söylediği öğrenildi.

Şartını bildirdi

Bugüne kadar istediği oyuncuların alınmaması konusunda sitem ettiği de iddia edilen teknik patron Şenol Güneş'in, takımdan ayrılması durumunda Cenk'in yerinin acil şekilde doldurulması gerektiğini de dile getirdiği aktarıldı.

23: Vodafone Park'ta Beşiktaş'ın en golcü ismi olan Cenk Tosun, Osmanlıspor'a kupa maçında da gol attı. Golcü oyuncu, 16. haftada siyah-beyazlıların 5-1 kazandığı Osmanlıspor maçında da takımının 5. golünü kaydetmişti. Cenk Tosun, dün de fileleri havalandırarak, Vodafone Park'ta oynanan resmi maçlardaki gol sayısını 23'e çıkardı. Attığı golle galibiyete katkıda bulunan Cenk Tosun, 58. dakikada yerini Orkan Çınar'a bıraktı. Siyah-beyazlı taraftarlar, milli futbolcuyu oyundan çıkarken uzun süre alkışladı. (Milliyet)

Etiketler :