"Cenk'e çalınmayan pozisyon %100 penaltı"

"Cenk'e çalınmayan pozisyon %100 penaltı"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.  Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetti. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yaptı.

Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı. Sarı-lacivertli takımın gollerini Guliano ve Janssen penaltıdan attı. Beşiktaş'ın tek golünü Babel kaydetti. Siyah-beyazlı takımda Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup, Fenerbahçe'de ise Neto ve İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü.

Karşılaşmaya hakem Ali Palabıyık damga vurdu. Palabıyık Beşiktaşlı 3 oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Beşiktaş'ın net penaltısını vermedi. Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten, hakem Ali Palabıyık'ı eleştirdi.  Seten sosyal medya hesabından, "Cenk'e çalınmayan pozisyon yüzde 100 penaltı.. Negredo'nun attığı gole alâkasız ofsayt. Sonra "Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor." He canım he. Fenerbahçe'nin 2. penaltısını Ali Palabıyık atsın" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :