"Cenk'i isteyen takımlar "Keşke alsaydık" diyor"

"Cenk'i isteyen takımlar "Keşke alsaydık" diyor"

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - İşte Ürkmezgil'in açıklamaları: "Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra kazanılan 3 puanın Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçında olması çok güzeldi. Aykut Kocaman sağ olsun.  Tabii ki dostlarım açısından değil genel olarak Türk insanın bakış açısı aynı. Galatasaray'ın UEFA Kupasını kazandığındaki duyguları neyse şu anda Beşiktaş için duygular aynı. Bizim Türk insanımızın o zamanki ve şu andaki duygular aynı.

Tüm ulusun tam da ihtiyacı olduğu noktada bu başarılar bazı şeyleri az da olsa unutturdu. Kabul etmek lazım ki futbolun en önemli özelliği; günü gününe her şey olmuyor. Gençlerbirliği maçının atmosferi yoktu. Oyunun hakimi olduk ve oyunun kontrolü elimizdeyken gol yedik. Oyunun tamamı istediğimiz gibiydi. Keyif veren kısmı takımın belli bir şablon içerisinde oynadığını bilmek.

Bu işin yüzdelik kısmı olmaz. Fakat çok büyük avantaj sağladık. 3 maç kazanmamız önemli. Bu galibiyetler bizi güvenli hala getiriyor. Dünya basınını henüz takip edemedim. Sosyal medyaya fazla ilgim yok.

Futbolcularımızın sevinci fenomen oluyor. Bu durum çok hoşuma gidiyor. Tüm takımımız çok iyi. Ne olursa olsun Cenk Tosun'a ayrı bir parantez açmak lazım. Beşiktaş'ı ve futbolu çok seviyor. Hırsı ve arzusuyla çok iyi yerleri hak ediyor. Cenk bizim için çok farklı bir konumda. Mutlaka gelen teklifler oluyordur. Cenk'in bu sezon gösterdiği performans sonunda isteyen takımlar "keşke alsaydık" diyordur. (Gülerek) Cenk bizim takımda çok güzel işler yaptı. Değerini katladı. Devre arasında gelişme olabilir. Neden olmasın?

Motivasyon kaybı olabilir. Futbolcular için, 'Maç seçiyor yorumu' çok yanlış. Fakat motivasyon sıkıntısı olabilir. Hem kişilik hem kariyerleri için böyle bir şey olmaz. Bu tutum haksızlık olur.

Bu maçın atmosferi çok farklı olacak. (Başakşehir maçı için) Başakşehir çok iyi futbol oynayan kendisini ispatlamış bir ekip. Bu karşılaşma da derbi konumuna geldi. İnşallah maçı kazanmak için çıkacağız. Taraftarımıza mesaja gerek yok. Onlar her şeyi yapıyor. Hafta içi olmasına rağmen stadyumu dolduracaklardır. Başakşehir herkes tarafından beğenilen bir ekip." (Ajansspor)

Etiketler :