Ceyhun Kazancı görüşmeyi doğruladı! Orta saha geliyor

Ceyhun Kazancı görüşmeyi doğruladı! Orta saha geliyor

Süper Lig'de ara transfer döneminin açılmasından sonra Beşiktaş'ta gündeme gelen isimler belli oldu. Siyah-Beyazlılar son olarak sürpriz bir orta saha oyuncusunu gündeme aldı.

Ajans Beşiktaş - Rus basınında yer alan habere göre Siyah-Beyazlılar, Dmitri Barinov'u kadrosuna katmak için görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

Dmitri Barinov'un menajeri Pavel Banatin, Rus basına açıklamalarda bulundu. Banatin, oyunsuna gelen teklifleri değerlendirmeye aldıklarını açıklarken Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan da teklif aldıklarını duyurdu. Banatin, Beşiktaş'ın transfer detaylarını da açıkladı.

'BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELDİ'

Orta saha oyuncusunun menajeri Banatin, "Evet, doğru Beşiktaş Dmitri'nin transferiyle ilgileniyor. Satın alma opsiyonlu kiralık ve bonservisi için görüşmeler var. Ancak görüşmelerin hangi aşamada olduğunu kulüpten öğrenebilirsiniz" dedi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Siyah-Beyazlı ekibin transfer listesinde yer alan Barinov'un Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor. Güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

MİLLİ TAKIMDA OYNADI

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu 15 defa Rusya Milli Futbol Takımı forması giyme şansı elde etti. Genç orta saha oyuncusu gol sevinci yaşayamadı. Bu sezon Rusya Ligi'nde 16 karşılaşmada görev alan orta saha oyuncusu Barinov 1 gol ve 1 asist yapma başarısı gösterdi. 26 yaşındaki futbolcu 1 sarı kart gördü. Ayrıca Rusya Kupası'nda ise 4 karşılaşmada forma giyme şansı yakaladı.

CEYHUN KAZANCI GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Rus basınına Dmitri Barinov için konuştu. Kazancı, 26 yaşındaki futbolcu için Lokomotiv Moskova'ya teklif yapacaklarını açıkladı. Ceyhun Kazancı, "Barinov yakından takip ettiğimiz isimlerden birisi ve yakın zamanda Lokomotiv Moskova'ya teklif yapacağız" dedi. (Fanatik)