Come to Beşiktaş

Come to Beşiktaş

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, grubundaki ilk maçında Porto ile karşılaştı. Kara Kartal, sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Monaco, Porto ve Leipzig ile aynı grupta bulunan siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında Porto ile karşı karşıya geldi. Dragao Stadı'nda oynanan mücadeleyi, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Anthony Taylor yönetti. Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yaptı.

Kara Kartal maça hızlı başladı. Beşiktaş, 13. dakikada Talisca'nın kafasıyla maçta 1-0 öne geçti. 21. dakikada Tosic, kornerden gelen topu kendi ağlarıan gönderdi ve maça eşitlik geldi. Siyah-beyazlı takım, 28. dakikada Cenk'in yaklaşık 30 metreden attığı mükemmel golle 2-1 öne geçti.

İkinci yarıda ota saha mücadelesi şeklinde geçen maçta son sözü 85'te Ryan Babel söyledi. Karşılaşma, 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla siyah-beyazlılar grubundaki ilk maçında ilk galibiyetini almış oldu.