Corinthians, Love'ın serbest kalmasını bekliyor!

Corinthians, Love'ın serbest kalmasını bekliyor!

Beşiktaşlı Vagner Love’ın menajeri Evandro Ferreira, oyuncusunun serbest kalmasının ardından başka kulüplerle transfer görüşmelerine başlayacaklarını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon sık sık maddi sıkıntılar nedeniyle gündeme gelen Beşiktaş’ta Pepe’nin ardından diğer oyuncuların da ayrılabileceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezonu 4. bitiren ve Şampiyonlar Ligi’ne kalamadığı için yüksek maaşları ödeyemeyen siyah-beyazlı yönetim, oyuncuların serbest kalmasına göz yumuyor.

Beşiktaş’taki performansıyla beklentileri karşılayamayan Vagner Love’ın geleceği de belirsizliğini koruyor. Adı sık sık Brezilya kulüpleriyle anılan deneyimli golcünün geleceğiyle ilgili sürpriz bir açıklama da menajeri Evandro Ferreira’dan geldi. Ferreira, siyah-beyazlı takımla 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Vagner Love ile ilgili olarak, “Kulüp mali açıdan zor durumda. Oyuncum serbest kaldığında, diğer kulüplerle transfer görüşmelerine başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Corinthians Kulübü'nün 34 yaşındaki golcü futbolcuyla ilgilendiğini iddia eden Brezilya basını da Vagner Love'a herhangi bir teklif yapılmadığını öne sürdü. Corinthians’ın bonservis bedeli ödemek istemediği ve oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi durumunda bu transferi sonuçlandırmak istediği belirtildi.

BEDAVA AYRILACAKLAR

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Portekizli futbolcu Pepe’nin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmenin ardından sözleşmesini sonlandırdı. Pepe’nin, maaşlarını kendisine söylenen tarihte alamadığından dolayı huzursuz olduğu ve bu durumu daha önce siyah-beyazlı yönetime ilettiği öğrenildi.

Pepe’nin ardından Vagner Love’un menajerinden gelen açıklama da bu ayrılıkların devam edeceğini gösterdi. Siyah-beyazlılarda sadece yabancı oyuncuların değil, yerli oyuncuların da uzun süredir maaş alamadıkları ifade edildi.

Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş, bir süre önce birlikte basın toplantısı yapmış, bu sırada Güneş’in bu sezon henüz para almadığı bizzat Başkan Orman tarafından dile getirilmişti. Maddi kaynak oluşturmakta zorlanan siyah-beyazlılarda, Pepe’nin ardından Love, Adriano, Babel, Quaresma gibi isimlerin de aynı durumu yaşayabileceği ifade edildi. (Yeni Şafak)