Cyle Larin: "Avrupa’nın en iyi takımlarından birinde oynayacağım"

Cyle Larin: "Avrupa’nın en iyi takımlarından birinde oynayacağım"

Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin, Beşiktaş Tv'ye açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - MLS ekiplerinden Orlando City'de forma giyen Cyle Larin, resmen Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş, yaptığı KAP açıklaması ile Larin transferini duyurdu. Genç forvet, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve bir diğer yeni transfer Vagner Love ile basının karşısına çıktı. Vagner Love, Beşiktaş Tv'ye de özel röportaj verdi.

İşte Kanadalı golcünün Beşiktaş TV'ye yapmış olduğu açıklamalar;

"Taraftarların desteğini çok duydum"

"Burada taraftarların çok büyük desteğini duydum, okudum. Daha sonra burada bunu yaşadım. Taraftarlar müthiş, oyuncuar için çok önemli bu. Burada bir aile ortamı var ve bu takım için çok önemli. Şehrin tamamını görmedim ama tarih ve kültür olarak biliyorum. Belki ileride buranın dilini de öğrenebilirim. Keşfettikçe burayı anlayacağım. Ailem de gelecek, Orlando ile kıyasladığımda bazı farklılıklar var."

"Atiba tam bir aile babası"

"Atiba uzun zamandır burada ve benim çok değer verdiğim bir arkadaşım. Atiba tam bir aile babası ve kulüp içinde rol model haline gelmiş. Burada mutlu olacağımı ve bir aile ortamı bulacağımı söyledi bana. Benimle ilgilenen herkesin bana sıcak bir şekilde yaklaşacağını söyledi. Ondan öğreneceğim çok şey var."

"Tesislerimizde bütün imkanlar var"

"BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bütün imkanlar var. Her şey üst seviyede. Stattaki atmoster de çok güzel. Teknik ekip ve personelin yaklaşımı da çok iyi. Bizim için geriye kalan tek şey sahada performansımızı göstermek."

"Onlardan öğrenecek çok şeyim var"

"Burada farklı bir mücadele var. Aslında MLS’te de seviye son zamanlarda yukarı çıkmıştı. Türkiye liginden birçok maç izledim bu benim avatanjım. Beşiktaş'ı yakından takip ettim. Buradaki mücadeleye hazırım, motivasyonum yüksek. Kesinlikle çok çalışmam lazım. Burada çok tecrübeli oyuncular var; Negredo, Babel, Quaresma ve Atiba gibi. Onlardan öğrenecek çok şeyim var. Onlardan öğrendikçe buradaki seviyem de yukarı çıkacak."

"Avrupa’nın en iyi takımlarından birinde oynayacağım"

"Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi takımlarından birinde oynayacağım. En iyi oyuncularla birlikte oynayacağım. Bahsettiğimiz oyuncular dünya ve Avrupa kupaları kazanmışlar, onlarla oynayacağım ve bunun için kendimi hazır hissediyorum."

"Takıma yavaş yavaş adapte olmaya başladım"

"Antrenmanlarda çok sıkı bir şekilde çalışıyorum. Takıma yavaş yavaş adapte olmaya başladım. Ekstra antrenmanlar da yapıyorum. Artık geriye kalan şey şans bulduğumda gol atmak ve bu golleri artırmak olacak."

"UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en iyi oyuncularla ve takımlarla oynuyorsunuz"

"UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en iyi oyuncularla ve takımlarla oynuyorsunuz. O müziği dinleyerek büyüyorsunuz. O maçları izleyerek büyüyorsunuz. Günün birinde fırsat gelirse o sahnede yer almak benim için çok büyük bir heyecan olacak."

"Come to Beşiktaş videoları büyük bir etki yarattı"

"Come to Beşiktaş videoları büyük bir etki yarattı. Taraftar potansiyeli çok yüksek bir kulüp burası. Avrupa'nın en iyilerinden biri ve bu beni çok heyecanlandırıyor. Artık başlamaya hazırım. Bana şans geldiğinde umarım gollerimi sıralamaya başlayacağım. Beşiktaş’taki çok değerli oyunculardan önemli şeyler öğreneceğim."

"Stilime çok uygun bir oyun tarzı."

"Çok yüksek tempoda oynayan bir takımız. Çok çabuk hücuma çıkıyoruz. Çok baskılı oynuyoruz. Bir forvet oyuncusu olarak bu benim tam istediğim şey ve stilime çok uygun bir oyun tarzı."

Etiketler :