Cyle Larin: "Formayı almak için, oynamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Cyle Larin: "Formayı almak için, oynamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Beşiktaş'ın Kanadalı genç golcüsü Cyle Larin, Slovakya kampında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Slovakya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Kanadalı golcü Cyle Larin, basın mensuplarının karşısına geçti. Genç golcü, kampta yeni sezona dair açıklamalarda bulundu. Larin, şu ifadeleri kullandı;

"Sezon öncesi kamp gayet iyi gidiyor. Başlamak için çok istekliydim, güzel gidiyor. Ben takımdan önce bireysel olarak da çalışmalarımı yapıyordum. Ülkeme gittiğimde orada çalışmalara devam ettim. Takımdan yaklaşık 1 hafta önce döndüm ve İstanbul'da da çalışmaya devam ettim"

"Şut alışkanlığı kazandırmak için çalışmalara başladım. Bugün Orkan ve Lens ile başladık, bunu devam ettireceğiz. İlk 11 şansımı güçlendirmek istiyorum. Sahada olduğum her an bunun hakkını vermek istiyorum ve devamlı 11'de kalmak istiyorum"

"Her gün antrenmanda çok sıkı çalışmam gerekiyor. Bunun bilincindeyim, sezon içerisinde de ekstra antrenmanlar yaparak eksiklerimi gidereceğim. Özellikle vuruş kalitemi daha iyi bir noktaya taşımam gerekiyor. İki ayağımla da daha iyi vuruşlar yapabilmem gerekiyor. Buna inanıyorum, birinci santrafor olmak istiyorum. Çok sıkı çalışarak bunu başaracağım. Goller attıkça öz güvenim de yükselecek ve istediğim noktaya geleceğim."

"Benim için şu an öncelikli hedef takımın devamlı 11'inde kalabilmek. Bu zaten yapmayı sevdiğim iş, daha sonrasının da daha iyi olacağını düşünüyorum. İki forvetli sisteme uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum, MLS'te de buna yakın bir sistem ile oynuyordum."

"Benim geldiğim ilk günden bugüne kadar Şenol hocanın üzerimde etkisi oldu. Bana ekstra çalışmalar yaptırdı, sezonu pozitif kapattım. Zaman geçtikçe Şenol hoca ile ilişkimizin daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Ondan öğreneceğim daha çok şey var"

"Atiba ile iletişim halindeyim. Ben bugün buradaysam, Atiba'nın emeği bunda büyük. Benim için çok önemli bir insan, Beşiktaş için de öyle. Umarım yeniden burada olur. Burada koşullar gayet iyi. Otel oldukça güzel, kaliteli bir ortamdayız. Güzel bir ortamda kamp yapıyoruz"

"Bu durum bende pozitif etki yaratıyor, yeni forvetin gelecek olması beni daha da ileri atıyor. Ben buradayım, insanlar bana güvenebilirler. Formayı almak için oynamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Etiketler :