Cyle Larin'den 3 yıllık imza! İşte yeni adresi

Cyle Larin'den 3 yıllık imza! İşte yeni adresi

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cyle Larin, kariyerine Belçika'da devam edecek. Kanadalı golcünün yeni rotası belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile sözleşme görüşmelerinden sonuç alamayan ve siyah-beyazlılara veda eden Cyle Larin, Club Brugge'a transfer oldu. 

BRUGGE TRANSFERİ AÇIKLADI

Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge, Cyle Larin'i kadrosuna kattığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Larin, Beşiktaş'tan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilmiştir. Forvet oyuncusu 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. Larin, Beşiktaş'ın 2020-2021 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Larin, Kanada Milli Takımı'nın tüm zamanlardaki en skorer oyuncusu." ifadelerine yer verildi.

AYRILIRKEN NE DEDİ?

Kanadalı futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Beraber bir çok şeyi başardık. Kötü günlerden birlik olarak çıkmayı başarıp kupalar kaldırdık. Bu anları Beşiktaş ailesiyle paylaşmak benim için büyük bir onurdu. Maalesef, şimdi veda zamanı. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım. Sizi tüm kalbimle selamlıyorum" demişti.

BEŞİKTAŞ'TA NELER YAPTI?

Beşiktaş, 27 yaşındaki futbolcuyu 2018'in ara transfer döneminde Orlando'dan 1.85 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. İlk dönemde beklentilerin altında kalan Larin, Zulte Waregem'e 2019-2020 sezonunda kiralık olarak transfer oldu.

Beşiktaş'a geri dönmesinin ardından farklı bir performans ortaya koyan Kanadalı futbolcu, 2020-2021 sezonunda Sergen Yalçın ile kazanılan şampiyonluğun mimarlarından biri durumundaydı. Larin, geçen sezon ise çıktığı 38 maçta 8 kez fileleri havalandırdı. (Sporx)