Delilik riski Balotelli ile alınacak

Delilik riski Balotelli ile alınacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, golcü adayları arasında yer alan Fedor Smolov ve Mario Balotelli arasında bir seçim yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın kafası karıştı… Kulübün kendisinin istediği gibi bir forveti alacak parası yok. Kendisinin istediği gibi forvetler var. Ancak onların da “kafadan rahatsızlıkları var''. Temmu Pukki ve Mario Mandzukic ile görüşmeler yapıldı. Teklifler sunuldu. Ancak iki oyuncunun masrafları Beşiktaş’ı çok çok aştı.

En başa dönüldü. Smolov ile Balotelli için görüşmeler yapıldı. Rakamlar aşağı yukarı Beşiktaş’ın verebileceği seviyede. Ancak iki oyuncunun da problemli isimler olması Sergen Yalçın'ın bile gözünü korkuttu. Daha önce “futbolcunun akıllısı, delisi olmaz” diyen Sergen’in vereceği karar yeni forvetin belirlenmesini sağlayacak.

Hem Smolov’un hem de Balotelli’nin sahaya konsantre olması durumunda Beşiktaş’ın şampiyonluğunda payı olacağına inanan Sergen Yalçın'ın risk almaya daha yakın olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak Sergen Yalçın'ın “delilik” riski alınacaksa bu riski Balotelli’yle almak istediği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Etiketler :