Demba Ba: "Ailemi özledim"

Demba Ba: "Ailemi özledim"

Cenk Tosun ayrılma ihtimali sonrası gündeme gelen Demba Ba Fanatik aracılığıyla Beşiktaş'a mesaj gönderdi.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun’un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak forvet transferi konusunda çalışmalara başlayan Siyah- Beyazlılar, bu doğrultuda Demba Ba’yı gündeme almıştı. Geçen sezonun ikinci yarısını Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Senegalli futbolcu, gelecek planlarıyla ilgili olarak Fanatik’e konuştu. 32 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş taraftarını unutamadığını ve Kara Kartal’a geri dönmenin hayalini kurduğunu söyledi. Ba, “Beşiktaş, benim yuvam. Beşiktaş taraftarları ise ailem... Ailemi çok özledim. Umarım aileme geri dönebilirim. Takım arkadaşlarımı, stadımızı... Beşiktaş’la ilgili her şeyi çok özledim” ifadelerini kullandı. 

‘Bireysel idmanlarla...’

Sol bacağından yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak da konuşan tecrübeli futbolcu, “Allah’a çok şükür ki bir problemim kalmadı. Bireysel idmanlarla kendimi güçlendirmeye devam ediyorum. Sahalara geri dönmeye hazırım” diye konuştu.

Bonservisiyle gelmek istiyor 

Beşiktaş’a 2014 yılında İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den 6 milyon Euro karşılığında transfer olan Demba Ba, 44 maçta 27 gollük performansının ardından 13 milyon Euro’ya Çin Ligi temsilcisi Shanghai Shenhua’ya satılmıştı. Geçen sezonun ikinci yarısında bu takımdan bedelsiz olarak kiralanan Ba, 2 maçta 27 dakika süre alıp 1 gol atmıştı. Bu sezonun ilk yarısını tedavi olarak geçiren Ba, Shanghai Shenhua’dan bonservisini alıp Kara Kartal’a tekrar gelmek için çaba gösteriyor.

(Gökmen Özcan / Fanatik)

Etiketler :