Demba Ba, Beşiktaş'tan servet istedi

Demba Ba, Beşiktaş'tan servet istedi

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken golcü listesinde olan Demba Ba, yönetimden uçuk bir maaş talebinde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları golcü noktasına yoğunlaşırken Demba Ba ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Çin kulübünden ayrılmayı kafayı koyan Demba Ba maaş isteğiyle şaşırttı. 

2014 yılında Beşiktaş'a gelen ve taraftarların kalbinde taht kuran Demba Ba 2015'te Shanghai Shenhua'ya transfer olmuştu. Burada mutsuz olan Demba Ba sakatlığını da atlatınca Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylemişti.

Sabah'ta yer alan habere göre, Beşiktaş'a sık sık, "Beni alın" mesajı yollayan Demba Ba'nın 2.5 yıllık sözleşme ve 7 milyon Euro garanti para istediği bildirildi. Senegalli yıldızın uzun süreli sakatlıktan yeni çıkmış olması halihazırda dezavantaj teşkil ederken, bunun üzerine astronomik ücret talebinde bulunması, siyah-beyazlılara gelişini iyice zorlaştırdı.

FİKRET ORMAN'DAN DEMBA BA SÖZLERİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Demba Ba'nın transferi konusunda, "Demba Ba ailemizin bir parçası. Sağlık raporlarına baktıktan sonra karar vereceğiz. Duygusal olarak hareket edemeyiz.'' diye konuşmuştu. 

Etiketler :