Deniz Çoban: "Kayode bu maçta nasıl sahaya çıktı?"

Deniz Çoban: "Kayode bu maçta nasıl sahaya çıktı?"

Gazişehir Gaziantep - Beşiktaş maçının 6. dakikasında Vida, ceza sahası içinde Kayode'ye yaptığı hareketle penaltıya neden oldu ve kırmızı kartla da oyun dışında kaldı.

Ajans Beşiktaş - Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Vida'nın hareketi sonrası verilen penaltıyı ve kırmızı kart kararını yorumladı.

Beşiktaş'ta Vida'nın rakibine yaptığı hareketin net bir penaltı olduğunu ifade eden Deniz Çoban, "Halil Umut Meler yanılmadı, doğru bir karar verdi ve devamında gösterdiği kırmızı kartta da doğruydu. Çünkü bariz gol atma şansı vardı." dedi.

Vida'ya 'neden sarı kart değil de kırmızı kart gösterildi' eleştirileri hakkında yorum yapan Deniz Çoban, "Vida'nın topla oynama niyeti yok ve topla arasında mesafe var" dedi.

KAYODE'NİN CEZASI

Deniz Çoban, Kayode'nin milli arada oynanan hazırlık maçında kırmızı kart görmesine rağmen bu maçta oynamasını ise şöyle yorumladı:

"Gazişehirli Kayode, Milli arada Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında hakeme küfür ettiği için kırmızı kart gördü! Normal şartlarda cezalı olması gerekirken, bu maçta nasıl sahaya çıktı?"

Etiketler :