Deniz Türüç: "Beşiktaş'a helal olsun. Onlar Türkiye'nin gururu"

Deniz Türüç: "Beşiktaş'a helal olsun. Onlar Türkiye'nin gururu"

Deniz Türüç, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Takımın son durumu ve gündeme dair açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki futbolcunun öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Ligin iki güzel futbol oynayan takımı karşılacak. Kayseri'de hava soğuk fakat avantaj değil. İstanbul'daydım fark 5 derece civarında. Hava ne kadar soğuk olursa olsun, insanlar ısınır. İki taraf için zor bir maç olacak. Beşiktaş misafirimiz olacak. Avrupa'da başarılar diliyorum. Beşiktaş,Türkiye'nin gururu, helal olsun onlara. Umarım biz kazanırız."

Beşiktaş maçında hedef 3 puan

"Beşiktaş oyunuyla ön plana çıkıyor. Kanatları çok iyi. Cenk Tosun formda. Taktik konusunda fazla anlatamam ama 3 puan için sahada olacağız. Biz hocamızın dediklerini yapmaya çalışıyoruz. İki takımın da 26 puanı var. Her iki takım kazanmak isteyecek ve puan sıralamasında değişiklik olacak. 15 maçtır yenilmiyoruz. Bu serimiz devam eder. Son dakikada kazandığımız çok maç var. İyi durumdayız. Hava yakaladık özgüvenimizi yüksek. Beşiktaş'a saygı duyuyoruz, 3 puan için sahada olacağız. Şampiyonluk sözleri bizim için çok uzak. Kayserispor olarak haddimizi bilmeliyiz. Zor bir süreçten geldik."

"Beşiktaş büyük bir takım. Karşımda Adriano ya da başka bir isim olacak ama gol atmaya çalışacağım. Bir yolunu bulurum gol atmak için. Kayserispor taraftarı stadyumu doldursun. Ben dolduracaklarına inanıyorum." (Ajansspor)

 

Etiketler :