Derbi biletleri satışa çıktı!

Derbi biletleri satışa çıktı!

Süper Lig’in 9. haftasında pazar günü Vodafone Park’ta Galatasaray ile oynanacak derbi maçının biletleri bugün satışa çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında 27 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta Galatasaray ile karşılaşacak.

Siyah-Beyazlı taraftarların büyük heyecanla beklediği derbi biletlerinin fiyatları, tribün kategorisine göre 150 Tl ile 1100 TL arasında değişiyor. Beşiktaş Yönetimi pazar günkü dev mücadelede hem biletlerden hem de ürün satışlarından son yılların en büyük gelirini elde etmeyi bekliyor.

Kulüpten biletlere dair yapılan açıklama şöyle:

Biletimi nereden satın alabilirim?

Biletinizi www.passo.com.tr , N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.

* Vodafone Park Bilet Satış Gişesi'nden Galatasaray maçı için bilet satışı yapılmayacaktır.

Kaç adet bilet satın alabilirim?

Bir kişi, kendisi ile birlikte toplam iki kişi adına (2 adet) bilet satın alabilir. Bilet satın alacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden teslim alabilir ya da akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Kombinemi sezon içerisinde kaç maç transfer etme hakkım var?

Vodafone Park’tan kombinesi olan taraftarlarımız, 2019-20 sezonu içersinde kombinelerini 6 maçla sınırlı olmak kaydıyla devir etme hakkına sahiplerdir.

Kombine transfer hakkım doldu, ne yapabilirim?

Kombine transfer hakkını dolduran taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombinelerini kulübümüze devir edebilirler.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendirim?

Maça gidemeyecek taraftarlarımız, kombinelerini kulübümüze devir edebilir. Devir edilen kombinenin Kulübümüz tarafından satılmasının ardından bilet ücretinin %47’si parapuan olarak Passo hesabınıza aktarılacaktır. Biriken parapuanlar bir sonraki sezon kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlamaktadır. Devir talebinin onaylanması için Kulübümüz tarafından satışa sunulan aynı kategori koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Gazi-Engelli Tribün bilet talebini nasıl yaparım?

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan bugün saat 11.00 itibariyle yapılacak talepler, sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

* Gazi taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir.

Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Bilet Fiyatları

1. Kategori 495TL
2. Kategori 440TL
3. Kategori 385TL
4. Kategori 360TL
5. Kategori 330TL
6. Kategori 305TL
7. Kategori 175TL
8. Kategori 150TL
VIP: 900TL
1903 A-E: 900TL
1903 B-D: 1000TL
1903 C: 1100TL

Etiketler :