ÖZEL | Beşiktaş taraftarı için deplasman kararı belli oldu!

ÖZEL | Beşiktaş taraftarı için deplasman kararı belli oldu!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde deplasman yasağının kalkıp kalkmayacağı merak ediliyordu. Cevabı özel haberimizde...

Ajans Beşiktaş | Özel - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 24 Eylül Pazartesi günü oynanacak müsabaka için Beşiktaşlı taraftarlar, deplasman yasağının kalkıp kalkmayacağını merak ediyordu.

Ulaştığımız bilgilere göre kulüpler arası yapılan toplantıda iki taraf için de “Deplasmana her gidişimizde büyük hasarlar oluşuyor ve masraf çıkıyor. Hiçbir otobüs firması, taraftar taşımak istemiyor. Sadece İETT bu işe yanaşıyor, onlar da oluşabilecek masrafların parasını önceden istediği için masraf yükseliyor. Eğer anlaşırsak karşılıklı olarak taraftar götürmeyelim” görüşü ağır bastı. 

Ancak daha sonra toplantıdaki Fenerbahçe yetkilileri, konuyu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a danıştı. Ali Koç’un da “İlk senemde taraftarı götürmek isterim. Takım şu an puan sıralamasında iyi değil. Deplasman yasağını izah edemem.” sözü üzerine iki kulüp "taraftar götürme kararı" aldı.

Öte yandan Beşiktaş taraftarını taşımak üzere 32 otobüs istendiği öğrenildi.

Etiketler :