Derbi öncesi F.Bahçe cephesinde son durum! Beşiktaş için görüntülü analiz...

Derbi öncesi F.Bahçe cephesinde son durum! Beşiktaş için görüntülü analiz...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hafta başından beri yapılan idmanlarda özellikle savunma oyuncularının üzerinde durdu.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hafta başından beri yapılan idmanlarda özellikle savunma oyuncularının üzerinde durdu. Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın kanat oyuncularına karşı savunma oyuncularına görüntülü analiz yaptırdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Pazar günü Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde savunma oyuncularına görüntülü analiz yaptırdı. Aykut Kocaman özellikle sol bek mevkiinde forma vermesi beklenilen İsmail Köybaşı'ya Ricardo Quaresma'nın videolarını analiz ettirirken savunma oyuncularına da Beşiktaş'ın hücum oyuncularının bireysel özelliklerini ezberletti.

Valbuena, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hafta içerisinde adelesinde yaşadığı problem nedeni ile idmanlara katılmayan ve yapılan MR sonucunda herhangi bir probleminin olmadığı anlaşılan Valbuena hakkında kararını verdi.

HAMLE OYUNCUSU OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR

Bu akşam Beşiktaş mücadelesinin yapılacağı son idmana çıkacak olan Valbuena, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından Beşiktaş derbisinin ilk 11'ini konulmayacak. Aykut Kocaman, Valbuena'yı Vodafone Park'ta daha çok hamle oyuncusu olarak düşünüyor. (Futbol Arena)

Etiketler :