Derbinin şifresi 2. yarı

Derbinin şifresi 2. yarı

Pazar günkü kritik derbide karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Beşiktaş ikinci yarıda daha çok gol atıyor. Siyah-Beyazlılar, son bölümde kötü savunma yapıyor.

Ajans Beşiktaş - Pazar günkü kritik derbide karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Beşiktaş ikinci yarıda daha çok gol atıyor. Siyah-Beyazlılar, son bölümde kötü savunma yapıyor.

Yarın şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. Ezeli rakiplerin bu sezonki istatistiklerine baktığımızda iki takım ikinci yarılarda daha çok gol atıyor.

Ligde oynadığı 9 maçta 17 gol kaydeden Fenerbahçe, bunların 12’sini karşılaşmaların ikinci yarısında buldu. Sarı-Lacivertliler, 46-60. dakikalar arasında 5 gol attı. Sonraki bölümde 3 gol bulan Fenerbahçe, son 15 dakikada ise taraftarlarını 4 kez sevindirdi. Beşiktaş ise ligde 8 maçta attığı 13 golün 7’sini ikinci yarıda kaydetti. İkinci yarının başında 2 gol atan Siyah-Beyazlılar, 61 ve 75. dakikalar arasında 4 gol buldu. Beşiktaş, bir golü de 91. dakikada kaydetti. Siyah-Beyazlılar, son 15 dakikada rakiplerin 6 golüne engel olamadı. Beşiktaş, 3 golü de uzatma dakikalarında yemekten kurtulamadı.

GÖKHAN GÖNÜL MÜJDESİ

Fenerbahçe'desakatlığını atlatan Gökhan Gönül takımla çalışmalara başladı. Deneyimli futbolcunun derbide ilk 11’de görev yapması bekleniyor.

NUMANOĞLU YALANLAMASI  

Fenerbahçe, derbinin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun Başkan Ali Koç’un şirketinde görev aldığı iddialarını yalanladı.

YALÇIN'A İYİ HABER

Beşiktaş'ta cezalı Ersin ve Dorukhan ile hasta Hasic ve sakat Gökhan Töre derbide forma giyemeyecek. N’Sakala ve Ljajic ise takımla çalışmalara başladı. (Akşam)

Etiketler :