DERBİYE DOĞRU | Atilla Gökçe: "Ev sahibi avantajı ile Beşiktaş'ı bir adım önde görüyorum"

DERBİYE DOĞRU | Atilla Gökçe: "Ev sahibi avantajı ile Beşiktaş'ı bir adım önde görüyorum"

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta lig lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi kazanmak isteyen Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı takımda cezası bulunan Caner Erkin dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde Milliyet Gazetesi'nin deneyimli spor yazarı Atilla Gökçe, derbiyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. Gökçe, zorlu müsabaka için şu sözleri kullandı;

"Beşiktaş son oynadığı Akhisar ve Malatya maçlarında, kazanma odaklı bir futbol oynadı ama rakipler buna oynadıkları oyunla izin vermediler. Övüyoruz, gerekeni yaptılar falan diyoruz da yanlış yapıyoruz. Tek taraflı bir oyun oynanıyor sahada. Rakipler kontra kovalıyor. Futbolun güzelliklerine aykırı bunlar. Derbiye bakacak olursak, 6 hatta 9 puanlık bir maç. Duruma göre Başakşehir'in lider olma şansı var. Fenerbahçe'nin yeniden ortak olma şansı var. Ligin gidişatını tamamen belirleyecek bir derbi oynanacak hafta sonu. Ev sahibi avantajı ile Beşiktaş'ı galibiyete daha yakın taraf olarak görüyorum. İki tane iyi teknik direktörün maçı olacak. Şenol Güneş, kendisini kanıtlamış bir çalıştırıcı. Tudor ise henüz kanıtlayamadı ama ülkemizde, çok acımasızca eleştirilen bir durumda. Yersiz eleştiri alıyor. İki hoca da futbolun güzelliklerini sahaya yansıtacaktır. Hakemin de kimseyi kayırmadan, güzel bir maç yöneteceğini düşünüyorum. Sahada olacak olan her futbolcu, bu maçın kalitesine yakışır isimler olacak. Güzel bie maç izleyeceğiz. Beşiktaş'ı bir adım önde görüyorum"

Etiketler :