DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş kazanmak için çıkacaktır"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş kazanmak için çıkacaktır"

Süper Lig'in altıncı haftasında süper bir karşılaşma oynanacak. Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım ligde geride kalan beş haftada topladığı 13 puan ile Galatasaray'ın averajla arkasında ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise 5 haftada yalnızca 8 puan toplayabildi. Beşiktaş, rakibine bir darbe daha vurup, Leipzig maçı öncesinde de moral depolamak istiyor.

Bu kritik mücadele öncesinde, tam 15 sezon Beşiktaş formasını giymiş bu formayla 535 maça çıkmış eski futbolcu Ulvi Güveneroğlu, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. İşte Ulvi Güveneroğlu'nun derbi yorumu;

"Beşiktaş'ın oturmuş bir kadrosu var. Oturmuş bir oyunu var. Fenerbahçe ise lige istediği gibi başlayamadı. Kadrosu yeni ve henüz oturmadı, oyunları da istenilen seviyede değil. Beşiktaş bu maçı kaybetse bile çok sorun olmayacak ama Fenerbahçe için önemli maç. Kazanmak zorundalar. Beşiktaş maça kazanmak için çıkacaktır. Her maça nasıl bakıyorsa, bu maça da öyle bakacaktır ama Kadıköy'den alınan bir beraberlikte çok kötü olmaz hele Beşiktaş'ın önündeki fikstürü düşündüğümüzde, buradan alınacak bir beraberlik iyi de olur. Seyir zevki yüksek, mücadele seviyesi üst düzey ama gol olarak kısır bir maç bekliyorum. Aklımdan geçen sonuç beraberlik."