DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş'ın Kadıköy'de mağlup olacağını düşünmüyorum"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş'ın Kadıköy'de mağlup olacağını düşünmüyorum"

Beşiktaş, ligin altıncı haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligde geride kalan 5 haftada, 13 puan toplama başarısı gösterirken, Fenerbahçe 5 haftada, 8 puan toplayabildi. Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup edip, henüz altıncı haftadan sarı-lacivertli takım ile arasındaki puan farkını 8'e yükseltmenin planlarını yapıyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta 14 sezon geçiren, tam 512 maça çıkan efsane 10 numara Mehmet Özdilek, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Şifo Mehmet'in derbi ile ilgili sözleri şu şekilde;

"Beşiktaş'ın Kadıköy'de mağlup olacağını düşünmüyorum. Puan ya da puanlar alıp dönecektir. Tabi derbi bu, ne olacağı da belli olmaz ama Beşiktaş'ın mevcut form durumu ve oyuncu kalitesi ile Fenerbahçe deplasmanından çıkacağını düşünüyorum. Böyle maçları kazanmak için takımda usta ayakların olması lazım. Tecrübeli isimlerin bulunması lazım. Baktığımızda Beşiktaş'ta bu tarz oyuncular daha fazla. Fenerbahçe'nin tek düşüncesi kazanmak olacak bu nedenle saldırgan oynayacaktır. Beşiktaş'ın bu durumu avantaja çevirip sakin kalarak, zorlu deplasmandan bir, belki de üç puan ile döneceğini düşünüyorum. Salı günü oynanacak olan Leipzig maçını ayrı, Fenerbahçe maçını ayrı düşünecektir takım. Yıllardır iki kulvarda da başarıyla ilerleyen bir Beşiktaş var. Artık, bu maçları birbiri ile karıştırmazlar. Bu nedenle bir dikkat kayması da olmayacaktır takımda. Şenol Güneş ve ekibi de bu yönde takıma gerekli uyarıları yapmıştır."

Etiketler :