DERBİYE DOĞRU | "Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'a karşı tek bir üstün bölgesi yok"

DERBİYE DOĞRU | "Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'a karşı tek bir üstün bölgesi yok"

Beşiktaş, Süper Lig'in altıncı haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Ajans Beşiktaş - Ligin altıncı haftası dev bir maça sahne alacak. Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, lige iyi başlayamayan Fenerbahçe'ye konuk olacak. Geride kalan beş haftada Beşiktaş 13, Fenerbahçe ise 8 puan topladı. Siyah-beyazlı takım Fenerbahçe'yi mağlup edip, aradaki puan farkını şimdiden 8'e çıkarmak istiyor. Beşiktaş'ta bu kritik müsabakada Adriano görev alamayacak.

Bu zorlu maç öncesinde eski Beşiktaşlı oyuncu ve A Spor kanalında yorumculuk yapan Okan Koç, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Okan Koç, şu ifadeleri kullandı;

"En başından başlayalım Başkan Fikret Orman'dan, Şenol Güneş'e kadar müthiş işleyen bir sistem var Beşiktaş'ta. Saatin dişlileri gibi işliyor takım. Hiç kırık yok, dört dörtlük hepsi. Beşiktaş bu maça hafta içi oynayacağı Leipzig maçını hiç düşünmeden çıkarsa, rahat kazanır. Tamamen bunu yapması lazım Beşiktaş'ın. Bu maça konsantre olması lazım. Ben 2004 yılında Beşiktaş'ta oynarken içinde bulunduğumuz kadrodan Sergen ağabeyi çıkar, şu anki takımın yanına yaklaşamaz. Çok kaliteli harika bir kadrosu var Beşiktaş'ın. Bakıyorsun Fenerbahçe'ye, kimi koyabilirsin bu kadroya? Valbuena desen kimi kesecek? Takımın en iyisi Babel'i mi? Quaresma'yı mı? Fenerbahçe'nin üstün olduğu tek bir bölge yok Beşiktaş'a karşı. Beşiktaş bu maça Porto maçına çıktığı psikoloji ile çıkarsa Fenerbahçe'yi çok rahat yener. Fenerbahçe, Porto'dan iyi takım değil. Beşiktaş'ın rahat kazanacağını düşünüyorum."