DERBİYE DOĞRU | "Fenerbahçe'nin kazanması sürpriz olur"

DERBİYE DOĞRU | "Fenerbahçe'nin kazanması sürpriz olur"

Süper Lig'in altıncı haftasında dev bir maç oynanacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım geride kalan 5 haftayı, 13 puan ile geçti. Galatasaray ile aynı puana sahip olan Beşiktaş, averaj ile ikinci sırada yer alıyor. Öte yandan Fenerbahçe, 5 haftalık süreçte 8 puan toplayabildi. Fenerbahçe için hayati bir maç önemini taşırken, Beşiktaş karşılaşmayı kazanıp galibiyet serisini sürdürme peşinde.

Zorlu mücadele öncesinde Beşiktaşlı kimliği ile tanınan ünlü sanatçı Suavi, derbiye ilişkin Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı şu ifadeleri kullandı;

"Çok disiplinli bir Beşiktaş bekliyorum. Taktikten kopmayacak bir takım olacaktır sahada. Özellikle 'error' veren Fenerbahçe savunmasına karşı Beşiktaş, çok etkili olan ön oyuncuları ile skora rahatlıkla gidebilir. Fenerbahçe'nin, Beşiktaş önünde kazanması sürpriz olacaktır bence. Beşiktaş, Kadıköy'de galibiyete yakın taraf. Şu an kimse sorsanız mevcut durumlar gereğince Beşiktaş'ı favori olarak gösteriyor. Ülkemizde bir kavga havası hakim. Bunu da göz önünde bulundurarak, iki tarafın da centilmence bir oyun oynamasını, her oyuncunun maçı sağlıklı şekilde tamamlamasını temenni ediyorum. Gönlüm Beşiktaş'tan yana."