DERBİYE DOĞRU | Kadroda rotasyon mu olacak?

DERBİYE DOĞRU | Kadroda rotasyon mu olacak?

Süper Lig’de son 5 haftaya lider Galatasaray’ın sadece 1 puan gerisinde giren Beşiktaş, bu akşam Türkiye Kupası’nda derbiye çıkacak. 

Ajans Beşiktaş - Üst üste 3. şampiyonluk için ligde kalan 5 haftayı düşünen Beşiktaş’ın hocası, Fenerbahçe deplasmanında bazı isimleri riske etmek istemiyor. Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre Kartal hem kupada hem ligde hedefe ulaşmak istiyor, teknik direktör Şenol Güneş ise iki kulvarda tüm oyuncularını kullanmayı planlıyor. Kartal’ın hocası, ligde pazar günkü Malatya maçını göz önünde bulundurarak, kadroda rotasyona hazırlanıyor.

Haberlere göre yaş ortalaması yüksek olan takımın kritik haftalarda yorgunluk problemi yaşamasını istemeyen Güneş, ilk 11’de 5-6 oyuncuyu değiştirebilir. 

Sakatlığı geçen Vagner Love ile maça başlamayı düşünen Siyah-Beyazlılar’da, Tolgay Arslan, Oğuzhan ve Gökhan Gönül’ün de sahada olması bekleniyor. Aynı şekilde ligde formasını Tosic’e kaptıran Vida da göreve hazır. Öte yandan turu getirecek taktiği belirleyen Beşiktaş’ın hocası Güneş, orta sahayı kalabalık tutup, savunma arkasına atılacak uzun toplarla Fenerbahçe’yi devirmek amacında.

Etiketler :