DERBİYE DOĞRU | Önder Özen: "Beşiktaş korkusuzca hücum eden bir takım. G.Saray'a da bunu yapmalılar"

DERBİYE DOĞRU | Önder Özen: "Beşiktaş korkusuzca hücum eden bir takım. G.Saray'a da bunu yapmalılar"

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Galatasaray ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de bir türlü rayına oturamayan Beşiktaş, Galatasaray ile hayati bir maça çıkacak. Sarı-kırmızlı takımın 6 puan gerisinde 4. sırada yer alan Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden zirveye yaklaşmak istiyor. Beşiktaş'ta Caner Erkin dışında eksik isim bulunmuyor.

Zorlu müsabaka öncesinde Bein Sports yorumcusu Önder Özen, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli yorumcu, derbi ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş'ı galibiyete daha yakın görüyorum ev sahibi avantajıyla. Vodafone Park'ta özellikle büyük maçlarda taraftarının desteğini tamamen arkasına alan bir takım. Galatasaray'ın ise içeride oynadığı maçlar ile deplasmanda oynadığı maçlar arasında büyük fark var. Deplasmanda, içerideki oyununu oynayamıyorlar. Beşiktaş'ın için hayati önem taşıyan bir maç olacak. Mutlak galibiyete ihtiyaçları var ve bu yönde oynayacaklardır. Seyirci ve bu koşulları ele aldığımızda, ben Beşiktaş'ı galibiyete yakın taraf olarak görüyorum."

Negredo ve Lens'in kupa performansı ile ilgili de konuşan Özen "Negredo ve Lens gibi ismler kupa maçında moral buldular ama Galatasaray karşısında maça yine yedek kulübesinde başlayacaklardır. İkisinin de oyuna gireceğini düşünüyorum ama dediğim gibi yedek başlarlar çünkü işler ligde her ne kadar yolunda gitmese de Beşiktaş'ın artık oturmuş bir kadrosu var ve Şampiyonlar Ligi'nden bu kadro ile lider çıktılar. Bu sebeple Şenol Güneş yine aynı kadroyu sahaya sürecektir" dedi.

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi için oynaması gereken oyunu da söyleyen Önder Özen, şunları söyledi; "Beşiktaş'ın maçı kazanması için kendi oyununu oynaması yeterli olacak. Cenk, Babel, Quaresma, Talisca ve bunlara Oğuzhan'ın da katılacağını düşünerek, Beşiktaş kendi pas oyununu oynayıp topu ayağında tutarak Galatasaray'ın üstüne gidecektir. Şampiyonlar Ligi'nde bu şekilde grubunu lider bitirdi Beşiktaş. Korkusuzca hücum ediyorlar. Aynı oyunu bu maçta da oynamalılar ve oynayacaklardır da."

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :