Diego Costa İtalya yolunda!

Diego Costa İtalya yolunda!

Beşiktaş taraftarlarının baskısı sonuç vermiyor. Milan, Diego Costa transferinde sona yaklaştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer gündemini oldukça meşgul eden ve siyah beyazlı taraftarların sosyal medya baskısına maruz kalan Chelsea oyuncusu Diego Costa, İtalya Serie A ekibi Milan'a imza atmak üzere.

İtalya basınından Sky İtalia'nın muhabiri Angelo Mangiante, menajer Jorge Mendes'in Diego Costa transferi için Chelsea ve Milan arasındaki pürüzleri giderdiğini açıkladı. Jorge Mendes'in müdahalesinin ardından imza aşamasına gelen Diego Costa, son engeller de kaldırılırsa gelecek sezon İtalya Serie A'da Milan forması giyecek.

ATLETİCO MADRİD ADIM ATMADI

Diego Costa transfer dönemi boyunca Atletico Madrid'e dönmek istediğini açıkca ortaya koysa da İspanya'dan beklediği müjdeyi alamadı. Transfer yasağı nedeniyle Diego Costa'yı transfer etse bile 6 ay oynatamayacak olan Atletico Madrid'in bu sebeple eski yıldızından uzak durduğu ifade edildi.

COME TO BEŞİKTAŞ İŞE YARAMADI

Beşiktaş taraftalarlar Diego Costa tansferinin listeye alınmasının ardından yıldız golcünün sosyal medyadaki son paylaşımına "Come to Beşiktaş" yorumları yağdırdı. Aradan geçen sürede Avrupa basınına haber olan Beşiktaş taraftarları, Costa'dan bekledikleri geri dönüşü alamadı. (Futbol Arena)

Etiketler :