Dorukhan Toköz: "Bu takımın efsanesi olmak isterim"

Dorukhan Toköz: "Bu takımın efsanesi olmak isterim"

Beşiktaş'ın yeni transferi Dorukhan Toköz, basın mensuplarının karşısına çıktı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, takımın yeni transferi Dorukhan Toköz, Slovakya'da basın toplantısı düzenledi. Dorukhan Toköz, şu açıklamaları yaptı;

"Ben sağ bek ve defansif orta saha olarak kendimi rahat hissediyorum. Takım ile iletişimim çok iyi. Orkan ve Fatih ile önceden arkadaşız zaten. Hepsi ile iletişimim çok iyi, abilerim de çok ilgileniyorlar benimle. Ben de genç arkadaşlarımla da büyüklerimle de aram iyi"

"Geldiğim lig daha yeneğe yönelik. Güç ve kuvvet olarak bir sorunum yok. Kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Hücuma ve defansa katkı yapmak istiyorum. Ben burada çok iyi oyuncularla oynayacağım. Kendime bir şeyler katmak istiyorum. Benim için zorlu ama güzel olacak. Bu sene daha çok dişimize göre rakiplerle de oynayacağız. Şampiyonlar Ligi geçen sene çok zorladı Beşiktaş'ı. Avrupa Ligi'nde de forma giymek istiyorum. Ligde de şampiyon olmak istiyoruz. Tolgay ağabeyi çok beğeniyorum"

"KAriyer planlamam var. Beşiktaş'ta kalıcı olmak benim ilk hedefim. Bu takımın efsanesi olmak isterim ama tabi kulüp menfaatleri için Avrupa'ya da gitmek isterim. Şenol Hoca hepimizle ilgileniyor, benim de eksiklerim var bunu tamamlamak için Türkiye'deki en iyi seçenek Şenol Hocaydı"

Etiketler :