Dorukhan Toköz için transfer açıklaması!

Dorukhan Toköz için transfer açıklaması!

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan'ın geleceği belirsizliği koruyor. Genç futbolcunun adı Beşiktaş'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile de anılıyor. Olası bir transfere ilişkin flaş bir açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - 2018 yılında Eskişehirspor'dan Beşiktaş'ın yolunu tutan Dorukhan Toköz, siyah beyazlı formayla gösterdiği performansla milli takıma kadar yükseldi. Beşiktaş ile ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan'ın geleceği belirsizliği koruyor. Genç futbolcunun adı Beşiktaş'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile de anılıyor. Olası bir transfere ilişkin flaş bir açıklama geldi. Beşiktaş ile sözleşme yenileme konusunda henüz anlaşmaya varamayan Dorukhan Toköz bilmecesi sona eriyor.

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun devre arasında Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı iddia edilirken, siyah-beyazlı takımın eski yöneticisi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Metin Keçeli, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, başkan Ahmet Nur Çebi ile Dorukhan Toköz arasında geçen diyalog hakkında konuştu.

Ahmet Nur Çebi, Dorukhan için ne dedi? 

"Sayın Ahmet Nur Çebi, Dorukhan konusunda kararlı. Aramızdaki sohbette bana bunu hissettirdi. Bu futbolcu Beşiktaş'a düşük bir maliyetle geldi. Milli Takım gibi herkesin olmak istediği aşamaya kadar yükseldi."

"Ahmet Nur Çebi, araya menajerlerin sürekli girmesinden rahatsız. Menajer meselesini kendine yediremiyor. Dorukhan'ı çok seviyor. 'Benim futbolcumla imza atmak için 1 dakikalık işim var. Biz ondan para esirgemiyoruz' diyor"

'Fener'e değil Avrupa'ya gider' 

"Dorukhan profesyonel bir futbolcu. Dorukhan'ın Fenerbahçe'ye değil Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum. Eğer ayrılacaksa adresinin Avrupa olacağını tahmin ediyorum."

"Beşiktaş bence Dorukhan'ın gönlünü alarak kadroda tutmalı. Ama taviz de verilmemeli. O dengeyi yönetim kuracaktır."

"Çok şöhretli futbolcuların transferinde de birçok kez bulundum. Böyle durumlarda kararlı olmak önemli. Çebi, artık tecrübeli bir başkan. Gözde bir oyuncunun kazanılması önemli"

Dorukhan Toköz'ün adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Sezon başında Ozan Tufan ile takas yapılacağı iddia ediliyordu.

Sakatlığını atlatan ve yeniden Beşiktaş'ta forma giymeye başlayan Dorukhan Toköz bu sezon Siyah Beyazlılarda toplamda 8 karşılaşmada forma giydi.

Etiketler :