Douglas: "Taraftarın kafasında hiç soru işareti olmasın"

Douglas: "Taraftarın kafasında hiç soru işareti olmasın"

Yeni transfer Douglas için Avusturya kampında basın toplantısı düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - Douglas şunları söyledi:

"Şu anda hislerimi anlatamam, çok mutluyum. Sivas'ta oynarken gıptayla baktığım bir kulüptü. Bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim.

Hislerimi ve mutluluğumu anlatacak kelime bulamıyorum. Sivasspor'da oynarken, Beşiktaş'a hayranlıkla bakardım. Beni buraya getirdikleri için Beşiktaşlı yöneticilere teşekkür ederim.

Sivasspor'a ilk imza attığımda, başkana da söylemiştim, her zaman attığım imzanın arkasındayım. Benfica, Lyon, Barcça gibi takımlarda da imzamın ve sözümün arkasında durdum. Ocak'ta gelme ihtimalim vardı ama atılmış bir imza söz konusuydu ve Sivas'a saygım sonsuzdu.

Ne mutlu bana ki Gökhan Gönül gibi kaliteli bir oyuncuyla aynı pozisyonu paylaşıyorum. Daha çok çalışacağım ve o formayı almaya gayret göstereceğim.

Sadece Sivas değil, Türk insanının bana ve aileme karşı sıcaklığı Türkiye ile aramda bir bağ oluşturdu. Türkiye beni yeniden futbola bağladı. Sezon sonunda menajerlerime Türkiye'de kalmak istediğimi söylemiştim.

Beşiktaş ile ismimin geçtiği andan beri taraftarın sevgisine teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini vereceğime söz veriyorum. Taraftarın kafasında hiç soru işareti olmasın"

Etiketler :