Dünya Kupası'nda günün özeti

Dünya Kupası'nda günün özeti

Dünya Kupası heyecanı hız kesmeden devam ediyor. İşte günün karşılaşmalarının sonuçları, yarın oynanacak müsabakalar ve şu ana kadar belli olan ikinci tur maçları...

Ajans Beşiktaş - Bugün Dünya Kupası kapsamında 4 müsabaka oynandı. Günün ilk karşılaşmasında Meksika ile İsveç karşı karşıya geldi. Ardından Güney Kore - Almanya, İsviçre -  Kosta Rika ve Sırbistan - Brezilya mücadeleleri oynandı.

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda F grubu son maçında Meksiya'yı 3-0 mağlup eden İsveç 6 puan ve averaj farkıyla grubu lider tamamladı. Karşılaşma öncesi 6 puanla lider olan Meksika'yı 3 farkla geçen İsveç müthiş bir başarıya imza attı. Avantajı kaçıran Meksika, Almanya'nın Güney Kore'ye 1-0 mağlup olmasıyla gruptan çıkan diğer ülke oldu.

Dünya Kupası F Grubu son maçında Güney Kore ile karşılaşan Almanya, turnuva boyunca sergilediği tutuk görüntüsünü bu maçta da kıramadı ve uzatmalarda yediği gollerle sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılarak 80 yıl sonra ilk kez grup aşamasında turnuvaya veda etmek zorunda kaldı. 

2018 Dünya Kupası E grubu son maçınad İsviçre, Kosta Rika ile karşı karşıya geldi. İsviçre, Kosta Rika ile 2-2 berabere kalarak bir üst tura yükseldi. Dakika 31'de Blerim Dzemaili skoru 1-0'a getiren golü attı. Kendall Waston skora eşitlik getirdi. İsviçre'de Josip Drmic 88'de takımını öne geçiren golü attı. 90'da Bryan Ruiz eşitliği sağlayan golü attı.

Dünya Kupası E Grubu son maçında Sırbistan ile karşılaşan Brezilya, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Neymar, Coutinho ve Marcelo’lu yıldızlar topluluğu Brezilya üst tura adını yazdırdı. Sırbistan ise turnuvaya veda etti. Dakika 36'da Paulinho takımını 1-0 öne geçirdi. 68'da Thiago Silva farkı 2'ye çıkaran golü attı.

Dünya Kupası'nda şu ana kadar belli olan ikinci tur maçları ise şöyle:

Fransa - Arjantin

Uruguay - Portekiz 

İspanya - Rusya

Hırvatistan - Danimarka 

Brezilya - Meksika 

İsveç - İsviçre 

Yarın Dünya Kupası'nda 4 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçları saat 17.00'de Senegal - Kolombiya ile Japonya - Polonya olacak. ardından saat 21.00'de İngiltere - Belçika ve Panama - Tunus mücadeleleri oynanacak. 

Yarın oynanacak mücadelelerin iddaa oranları ise şöyle:

Senegal - Kolombiya maçı

Senegal: 3.60

Beraberlik: 3.20

Kolombiya: 1.65

Japonya - Polonya maçı

Japonya: 2.20

Beraberlik: 2.90

Polonya: 2.50

İngiltere - Belçika maçı

İngiltere: 2.30

Beraberlik: 2.80

Belçika: 2.45

Panama - Tunus maçı

Panama: 4.00

Beraberlik: 3.30

Tunus: 1.55